Selecteer een pagina

Meet the Team

Juliette

Juliette

Founder, Designer & Social Media Strategist

Micah

Micah

Founder & Advertising Strategist

Marcus

Marcus

Sales & Marketing Assistant

Amé

Amé

Marketing & Communicatie specialist

Sofie

Sofie

Campagne Manager

Laura

Laura

E-mail Marketing Specialist

Lucas

Lucas

Campagne Manager

Lieke

Lieke

Sales Consultant

Daan

Daan

Sales Consultant

Vanessa

Vanessa

Sales Consultant

Amber

Amber

Sales Consultant

Azeddin

Azeddin

Sales Consultant

Sam

Sam

Sales Consultant

OVER MIJU.

Welkom bij MIJU Marketing!

Bij MIJU Marketing zijn we ervan overtuigd dat een combinatie van creativiteit en strategie de sleutel is tot het stimuleren van merkgroei. Ons team, opgericht door Juliette en Micah, bestaat uit gepassioneerde experts met diverse achtergronden en frisse perspectieven. Of je nu een gevestigd merk bent dat zijn online aanwezigheid wil versterken of een klein bedrijf dat net begint, wij zijn er om je te helpen.

Onze focus ligt voornamelijk op social media advertenties en beheer. Wij vinden het belangrijk om een goede samenwerking en relatiemanagement te hebben.

Bij MIJU Marketing hechten wij veel waarde aan open communicatie en luisteren wij naar jouw specifieke behoeften en doelen. Samen gaan we een partnerschap aan om jouw merk te laten opvallen in de markt en duurzame groei te realiseren.

Met ons getalenteerde team brengen we unieke vaardigheden en diverse perspectieven naar voren. Of het nu gaat om recent afgestudeerden of ervaren professionals, wij staan klaar om jouw bedrijf te laten groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe MIJU Marketing jou kan helpen om je doelen te bereiken. Samen maken we jouw merk onvergetelijk en laten we het groeien.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?